Miriam-Bryant_Instagram_1080x1350px (3)

Miriam Bryant x Strandvägen 1

MIRIAM BRYANT GÖR 20 SPELNINGAR PÅ STRANDVÄGEN 1 I APRIL

Tjugo konserter på en månad. I april intar Miriam Bryant Stockholms-restaurangen Strandvägen 1 och bjuder på konserter tisdag till lördag under hela april. Med ny musik i ryggen och massa spännande gäster vid sin sida kommer det bli en fullmatad månad, med möjligheten att bevittna en av landets största artister i en intim och avslappnad inramning – tjugo gånger om.

”jag har alltid varit dålig på rutiner i vardagen, man flänger runt en hel del detta liv. spela på Strandvägen 1 tisdag-lördag hela april, dvs 20 gig (!!!) på ett och samma ställe, låter väl därför som en dröm! skönt att vara på samma plats. att ha ett kontor eller ett laboratorium att gå till med fria händer att göra vad jag vill, med vem jag vill!! nä va läskigt, det kommer aldrig gå????? fast fan vad kul!!!! något jag aldrig gjort förut… det blir en utmaning, jag hatar utmaningar !!! nej men kom igen det blir kul.!! kom och se mej med supergrymma gäster och mitt älsklingsband hela månaden. SPRIIIIIIIID!!!!! ♥️ KOM Å KÖSS MAJ” – Miriam Bryant

www.facebook.com/events/329357257684819